lördag 10 mars 2012

Vilsna kundvagnar


The Stray Shopping Carts of Eastern North America
- A Guide To Field Identification
av Julian Montague

En av de där klassikerna. Trodde att jag redan haft den uppe på bloggen, men en medlem i fejsbok-gruppen tipsade om den och så letade jag på min blogg och det visade sig att jag glömt den. Tipstack, du vet vem du är!

Om den här boken kan man väl bara säga att den lixom är självklar. Ska du ut i skog & natur så är den här handboken oundgänglig för att korrekt identifiera överblivna kundvagnar.

Fem knäppisar


PS: Boken finns till salu via www.fabuc.com

5 kommentarer:

  1. Ja, vi har ju ett antal "kundvagnar" på det stängda stadsbiblioteket, som vi drar omkring med nu när vi rensar ut allt. Jag bara undrar om de kommer att slängas i skogen eller om vi kan få lov att återanvända dem i det nya biblioteket 2014. Vad säger inredningsarkitekten?

    SvaraRadera
  2. Den här företeelsen är intressant. Kanske som måttstock på min egen sinnessjukdom. Jag är ingen större djurvän när det kommer till kritan, blir inte värst upprörd över förvildade katter osv. Men de här bortslänga kundvagnarna stör mig. Jag tycker synd om dem.

    SvaraRadera
  3. @ Anonym - jag lutar åt skogen. de är väl inte tillräckligt cyber för det nya sterila biblioteket?
    @ Swedish Zombie -ja, det ligger nån slags tragik i det hela. men riktigt vad den består i är nog inte jag rätt man att analysera...

    SvaraRadera
  4. Ja, jag har läst How to exterminate stupidity. Den är verkligen jättebra och jätteviktig! Och jättebillig, bara 149 kronor! http://litenupplaga.se/1198 är en viktig länk!!!

    SvaraRadera