torsdag 3 november 2011

Synopsis

Story 3A (avknoppad från 1B) tema, miljö    VIOLETT förnekande, lögn

Sidohändelse: Ett violett giftmoln är synligt över London. T förnekar att det skulle vara ngn fara med det. T funderar över hur länge hon förnekat sig själv sexuell utlevelse, och kommer fram till att det är dags att ändra på det. T sminkar över en finne (LÖGNEN). T får ett mail från Jonas Ulfvarson men mailet är tomt.(?) T träffar sin gamle vän Henry på stan och de utbyter hälsningsfraser. På väg till klubben krockar taxin med en struts som dör. Strutsens ägare är förtvivlad och skrattar. T säger till honom att det nog är gråta han vill (FÖRNEKANDE). Sen går T på klubben. Hennes biljett medger inträde i den exklusiva källardelen "The Dungeon", som är en S/M-swingersdel, för kändisar och medlemmar. T skulle inte kunnat komma in här vilken dag som helst. Efter en sväng i den övre allmänna delen går T ner under. Stjäl påpassligt en plånbok från en dams handväska. Tar en näsa. Får syn på Zoot som får en avsugning av en ung kille. Försöker undvika honom. Träffar en mystisk kvinna som kallar sig Lady Kook, och som verkar veta en del om T. Hon säger att hon bor på hotell si o så, och ger T en nyckel till hennes rum. Efter det åser T en fejkad tortyrscen där en person rådbråkas. Upptäcker att Zoot också åser detta. De börjar tala med varandra och när T anklagas av damen för stölden förnekar T bestämt detta och kommer undan med det (LÖGNEN). Zoot föreslår sen att T ska följa med honom.

Valet- Ska T följa med Zoot eller gå till Lady Kook på hotellet?

4 kommentarer:

  1. Vad är det som händer här egentligen?

    SvaraRadera
  2. jo det är ett utdrag ur ett vilande/avsomnat?/pågående? försök till att skriva en bizarr multiple choice-ending historia med läsarens egna vägval som.. ja, tyvärr pga tidsbrist inte arbetas med just nu..

    SvaraRadera
  3. Hon ska följa med Zoot tycker jag. Tanten Kook är säkert snuskig.

    SvaraRadera
  4. haha. det braiga är att du kan välja händelseutveckling själv den dan jag får tummen ur. men ett förhandstips är att Zoot är evil och no good :)

    SvaraRadera