fredag 11 februari 2011

Moment of Truth



Moment of Truth
av Maggie Price

   Dom ser så märkligt frånvarande ut båda två. Som sömngångare. Snart kommer hon att märka vad hennes hand på eget bevåg pysslar med. Och han också. Det blir en genant stund för båda. Moment of Truth.

Fem knäppisar

5 kommentarer:

  1. Den fick mig att le rätt ordentligt... Snälla, låt oss hoppas att utgivarna på något plan var medvetna om att det ser ut som det som det ser ut som att det ser ut som. Så att säga.

    SvaraRadera
  2. Hm. Vetifasen vad de tänkte. Omslaget ser ut som en 80-talsprodukt där det (särskilt inom musikgenrerna new wave & synth) ett tag var en trend att på bilder drömskt stirra in i fjärran. kanske har spillt över till detta bokomslag?

    SvaraRadera
  3. Eller ja, nu är jag med.. (ta en kopp starkt kaffe Jonas & vakna). Du talar om hennes hand medan jag har snöat in på deras frånvarande blickar. Ja. Det vore såklart än roligare om det var helt oavsiktligt det där med handen. tyvärr tror jag dock (eftersom det verkar vara nån form av erotisk litteratur att döma av texten på sidan) att handen är tänkt att vara där.

    SvaraRadera
  4. Eller? Efter att ha granskat den igen är jag inte så säker. Det kan vara helt oavsiktligt. Spänningen i att inte riktigt veta känns i allafall bättre än antagandet att de trodde vi skulle hetsa upp oss över lite fick-pingis och köpa boken.

    SvaraRadera
  5. "Spänningen i att inte riktigt veta känns i allafall bättre än antagandet att de trodde vi skulle hetsa upp oss över lite fick-pingis och köpa boken."

    +1 på det, som ungdomarna skriver... ;)

    SvaraRadera